POGOSTA VPRAŠANJA

Naročila so možna preko spletne trgovine www.funkyfeel.si. Tu tudi najlažje spremljate kaj je v trenutno aktualni ponudbi. Novosti sicer redno objavljam tudi na FB (dodam povezavo do artikla) in Instagram profilu.

Zaloga izdelkov je omejena in izdelana v butičnih serijah. Količina izdelkov, ki so na zalogi se vam izpiše, ko označite velikost izdelka. Zaloga je vodena avtomatsko in se sproti odšteva. V kolikor izdelka ne morete več klikniti in ga dati v košarico, pomeni, da ta hip ni več na voljo. Lahko je že rezerviran ali prodan.

Rezervacijo Funky izdelka opravite s postopkom nakupa v spletni trgovini. Čas rezervacije do plačila je 2 dni. V kolikor izdelek ni pravočasno plačan, naročilo prekličemo in je izdelek vrnjen nazaj v spletno ponudbo.

Nudimo vam dve različni možnosti: preko Pay-Pala z različnimi kreditnimi karticami ali z bančnim nakazilom po predračunu.

Vsi podatki za plačilo preko TRR bodo avtomatsko poslani na email naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Poslani so takoj po oddaji vašega naročila. V kolikor ga ne zasledite, prosim preverite tudi med zavihke za “promocije” in “vsiljeno pošto”, saj se pogosto dogaja, da jih npr. gmail samodejno razvrsti med zavihke.

Vsi Funky kosi, ki so na zalogi in za katera prejmemo plačilo do 12h, so odpremljeni še isti delovni dan. Odposlani so priporočeno s Pošto Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v naročilu boste prejeli tudi številko paketa za sledenje pošiljke na portalu: https://sledenje.posta.si/

Stroški pakiranja in pošiljanja so za Slovenijo enotni in znašajo 3,50 €, za vse ostale države v območju EU in Velika Britanija pa 9,90 €.

Pošiljanje je možno tudi v tujino, po celem svetu. Za več info sem vam na voljo na tina@funkyfeel.si.

Vsi podatki o kroju, materialu in vzdrževanju ter usmeritve glede prave velikosti so v opisu izdelka v spletni trgovini.

Nakupovanje poteka zgolj preko spleta. Vse artikle kupljene iz zaloge brez težav vrnete, izjema so le PREDNAROČILA izdelkov, tam vračila niso možna (takšni izdelki so v spletni trgovini dodatno označeni). Izdelki, ki jih vračate morajo brezhibni, nepoškodovani, neoprani in seveda nenošeni. Strošek vračila izdelkov po pošti je v tem primeru vaš. Po dogovoru vam vrnem kupnino/denar na vaš TRR ali se dogovorimo za zamenjavo izdelka oz. dobroimetje. Znesek je vrednost artikla brez stroškov pakiranja in pošiljanja. Podrobneje v Pogojih poslovanja na www.funkyfeel.si

Vse artikle kupljene iz zaloge brez težav vrnete, izjema so le PREDNAROČILA izdelkov, tam vračila niso možna (takšni izdelki so v spletni trgovini dodatno označeni). Izdelki, ki jih vračate morajo brezhibni, nepoškodovani, neoprani in seveda nenošeni. Strošek vračila izdelkov po pošti je v tem primeru vaš. Po dogovoru vam vrnem kupnino/denar na vaš TRR oz. Paypal račun ali se dogovorimo za zamenjavo izdelka oz. dobroimetje. Kupnina je vrnjena preko istega plačilnega sredstva kot je bilo plačano naročilo.
Svetujem vam, da izdelek vračate na naš naslov priporočeno oz. na način, da ima pošiljka sledljivost.

Prosimo vas, da izdelek varno zapakirate in čim prej vrnete na naslov:

Tina Kapelj Kovačič s.p.
Cesta Ceneta Štuparja 116
1231 LJ-Črnuče

Vračila niso možna za izdelke, ki so prednaročeni ali naknadno prilagojeni vašim željam (npr. krajša obleka).

Vse podrobnosti o odstopu od pogodbe (pogoji, roki in postopek) si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

Prosim vas, da me o vračilu pisno obvestite preko emaila: tina@funkyfeel.si, neobvezno pa lahko uporabite: OBRAZEC ZA VRAČILO (za odstop od pogodbe)

Izdelek za katerega pobiramo prednaročila je izdelan po vašem naročilu in ni na zalogi. Na zalogi je le kombinacija blaga iz katere vam izdelamo kos v konfekcijski številki in kombinaciji, ki ste jo naročili. Takšni izdelki so v spletni trgovini vedno dodatno označeni. Zraven je pripisan tudi datum, do katerega bo vaš izdelek končan. Izdelkov, ki so sešiti po prednaročilih ni mogoče vrniti ali zamenjati. Prav tako za njih ne vračamo kupnine.