Funky puloverček z ožjimi rokavi – OLD ROSE

45.00

Krajši puloverček z ožjimi rokavi. Čez telo lepo pade in ni popolnoma oprijet.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Velikosti so kar velike. Model ima ozka rokava in je čez telo širše krojen, da lepo pade. Izrez, dolžina in rokava so zaključena z ozkim trakom in pošita z okrasnim šivom. V kolikor raje nosite ožje stvari ali ste na meji med številkama, svetujem manjšo.

Hrbtna dolžina puloverja je 52 cm.

Za lažjo predstavo pripisujem še moje mere (model na sliki, nosim velikost M, ki mi je “ohlapno na komot”, brez težav pa oblečem tudi S):
višina 178 cm (prsa: 91 cm, pas: 72 cm, boki: 100 cm)

Funky puloverček z ožjimi rokavi
Velikost prsa (cm) pas (cm) najširši del zadnjice (cm)
XS 80 65 90
S 88 72 97
M 96 80 103
L 104 88 109

Material: Material: prevešanka z elastanom – 95% bombaža in 5% elastana  (kakovostno blago iz bombaža evropskih proizvajalcev s certifikatom Oeko-Tex Standard). Priporočamo nežno strojno pranje na 30 stopinj s sorodnimi barvami in odsvetujemo sušenje v sušilnem stroju. Predvideno krčenje ob prvem pranju je 2-3%. Morebitni ostanki oznak in podlog pri gumbnicah izginejo oz. se stopijo ob prvem pranju.

Vzdrževanje: Pranje 30°C - Svet metraže Sušenje v bobnu prepovedano - Svet metraže Beljenje prepovedano - Svet metraže Likanje do 110°C - Svet metraže Kemično čiščenjeprofesionalno-perkloreten - Svet metraže

 

Dodatne informacije

Velikost

L, M, S, XS