PREDNAROČILO Funky Gea obleka – GINKO VIJOLA

69.00

Obleka z značilno “vogalno” izvedbo žepov, ki jo lahko nosite tudi kot tuniko.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

PREDNAROČILO (količina omejena) – izdelava najkasneje v 10 delovnih dneh od potrditve naročila

Mini serija Funky Ginko oblek je narejena iz zelo mehke in vpojne bombažne prevešanke z modalom in elastanom. Visokokakovosten material z designerskim potiskom in močnim sporočilom. Ginko je namreč simbolj upanja in ljubezni.

Značilnosti kroja: Funky Gea je obleka širšega casual kroja z dvemi žepi. Ovratnik, rokavni izrez in spodnji rob so zaključeni s ožjim robom in okrasnim šivom.

Rokavi:

  • brez rokavov
  • s kratkimi rokavi
  • s ¾ rokavi

Dolžina:

  • tipska (XS-82 cm, S-83 cm, M-84 cm, L-85 cm)
  • podaljšana (za 6 cm)

 

Izbira prave velikosti: Tekstilna industrija uporablja najrazličnejše oznake velikosti. In različne blagovne znamke imajo različno velike kose. Po mojih izkušnjah pa so najbolj zanesljivi posamezni obsegi v centimetrih. Navodila kako se pravilno izmerite najdete tudi na naši spletni strani: https://funkyfeel.si/ustrezna-velikost/

Svoje mere primerjajte z merami za Funky Gea model, navedenimi v tabeli. V tabeli so navedene optimalne mere in le redke posameznice so popolnoma enakih obsegov. Obsegi vašega pasu in bokov so pri Funky Gea modelu sicer lahko tudi nekaj cm večji, saj je obleka v tem delu precej široko krojena.

V kolikor želite, da vam je bolj oprijeta oz. ste na meji, svetujem številko manjšo kot je predvidena po navodilih.

Funky Gea obleka
Velikost prsa (cm) pas (cm) najširši del zadnjice (cm)
XS 80 65 90
S 88 72 97
M 96 80 103
L 104 88 109

 

Za lažjo predstavo pripisujem še moje mere (model na fotografijah): višina 178 cm (prsa: 91 cm, pas: 72 cm, boki: 100 cm). Ker raje nosim širša oblačila nosim Funky Gea obleko v velikosti M, brez težav pa sicer oblečem tudi velikost S.

 

Material in vzdrževanje: vsi material na fotografijah so istega tipa in podobne debeline. Ker pa na fotografijah v rokah držim različne količine blaga, lahko deluje različno.

Prevešanka z modalom in elastanom – 60% bombaž, 35% modal, 5% elastana (kakovostno blago iz bombaža evropskih proizvajalcev s certifikatom Oeko-Tex Standard). Priporočamo nežno strojno pranje na 30 stopinj s sorodnimi barvami in odsvetujemo sušenje v sušilnem stroju. Predvideno krčenje ob prvem pranju je 2-3 %. Morebitni ostanki oznak in podlog pri gumbnicah izginejo oz. se stopijo ob prvem pranju.

 

Vzorci in barve:  Funky Gea model izdelujemo v različnih barvah in vzorcih … Cene oblek tega kroja so v razponu od 59 do 79 €, odvisne so od cene materiala. Nekateri kosi so namreč iz designerskim potiskov oz. biološko pridelanih materialov. Količine so pogosto omejene na le nekaj kosov.

Pri fotografijah vzorcev in končnih izdelkov lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik. Natančne barve pa so odvisne tudi od nastavitev vašega računalniškega ekrana, tablice oz. mobilnega telefona. Trudimo so, da so čim bolj realne.

 

Prednaročilo Funky Gea obleka poteka preko spletne trgovine.

Rezervacija blaga do plačila velja 2 dni! Ko oddate naročilo preko spletne trgovine se avtomatsko sklene rezervacija za izbrano blago. Če v 2 dneh naročilo ni potrjeno s plačilom, naročilo storniramo.

Pogoji prednaročila: Spletno naročilo velja kot rezervacija blaga in izdelava izdelka po prednaročilu. Vaš naročeni kos izdelamo naknadno, po prejemu naročila, do datuma, ki je naveden v opisu izdelka. Izdelkov, naročenih po PREDNAROČILU ni možno vrniti, zamenjati oz. za njih zahtevati kupnine.

Dodatne informacije

Velikost

L, M, S, XS

Rokavi

Gea brez rokavov, Gea s 3/4 rokavi, Gea s kratkimi rokavi

Dolžina

Gea podaljšana (6 cm), Gea tipska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PREDNAROČILO Funky Gea obleka – GINKO VIJOLA”