Ženske Funky hlače na preklop – MELANGE DARK GREY

55.00

VELIKOST SO VELIKE! Svetujemo, da izberete manjše. Podrobnosti v opisu.

Ožje hlače na preklop.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ožji model hlač s preklopom. V pasu je oblikovan patent, ki se lepo oprime bokov. Hlače ne tiščijo, vseeno pa ostanejo na svojem mestu.

Konkretne hlače so izkazale za nekoliko večje, zato vam svetujem, da izberete eno velikost manjše kot po usmeritvah v tabeli. Še posebno če ste v spodnji meji velikosti oz. raje nosite ožja oblačila. Obseg pasu pri tem kroju ni pomemben, ker je patent res prožen in prilagodljiv, odlično se je obnesel tudi pri nosečnicah.

Funky Basic haremke
Velikost pas (cm) obseg zadnjice (cm)
36 68 94
38 72 97
40 76 100
42 80 103
44 84 106

Za lažjo predstavo pripisujem še moje mere (model na sliki, oblečeno imam št.40, ki mi je malce ohlapna, bolj mi ustreza velikost 38):
višina 178 cm (prsa: 91 cm, pas: 72 cm, boki: 100 cm)

Hlače se nosijo na bokih. Model je ozek in če ste na meji in raje nosite ožje, svetujem manjše kot po tabeli. Za pravi izbor velikosti upoštevajte obseg zadnjice.

Navodila kako se izmerite KLIK.

Material: bombažna prevešanka z elastanom (95 % bombaž, 5 % elastan), debelina materiala 240 g/m2 (kakovostno blago iz bombaža evropskih proizvajalcev s certifikatom Oeko-Tex Standard). Priporočamo nežno strojno pranje na 30 stopinj s sorodnimi barvami in odsvetujemo sušenje v sušilnem stroju. Predvideno krčenje ob prvem pranju je 2-3%. Morebitni ostanki oznak in podlog pri gumbnicah izginejo oz. se stopijo ob prvem pranju.

Vzdrževanje:
Sušenje v bobnu prepovedano Pranje 30°C Likanje do 150°C Kemično čiščenjeprofesionalno-perkloreten Beljenje prepovedano
Pri fotografijah vzorcev in končnih izdelkov lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju in obdelave slik. Natančne barve pa so odvisne tudi od nastavitev vašega računalniškega ekrana, tablice oz. mobilnega telefona. Trudimo so, da so čim bolj realne.

Dodatne informacije

Velikost

34, 36, 38, 40, 42