MNENJA STRANK

K Funky se vračam, ker cenim skrbno izbrane materiale in kvalitetno zašite izdelke, če pa temu prištejem še lepe barve in vzorce ter zanimive kroje, je to zame zmagovalna kombinacija.

Ksenija K.

Stranka

Funky Feel privrženka sem že od svojega prvega naročila – dve leti nazaj. To so bile črne haremke z vrtnico. Sledil je pudrasto roza pulover s kapuco, nato moder, pulover na ladico v črni in sivi barvi, roza siva trenirka, srebrna oblekica… .. Preveč kosov, da bi naštela vse. Zadnji nakupi so v bistvu predvsem v Tinini spletki. Svoje najljubše trgovine sem povsem zamenjala s Funky Feel kosi. Zakaj? Ker je vsak zase nekaj posebnega, ravno prav klasičen in ravno prav izven okvirjev.😉 funky feel pač.

Funky Feel izstopa tudi po kvaliteti materialov. Vidi se, da Tina tu ne “špara”. Vsi njeni kosi so tudi kar se tiče materiala tipi topi🔝.

Pa še nekaj je treba posebej izpostaviti. Vse te posebne kose, dobiš lično zapakirane, z roza mašnjico v belo roza kuverti. Zadeva prav nič ne spominja na klasičen spletni nakup, ampak na darilo, ki si ga prejel po pošti. Darilo, ki ti polepša dan.
Tina, prosim še naprej ustvarjaj take kose❤️

Mateja H.

Stranka

Ne spomnim se natanko kdaj sem prvič zasledila Funk Feel (takrat še Funly Twinkle) FB stran. Spomnim pa se, da so me izdelki na fotografijah pritegnili zaradi kroja in barv. Ker je bila v opisih izdelkov omenjena tudi kvaliteta materialov (imam občutljivo kožo, ki ne prenaša dobro umetnih materialov in barv sumljjivega porekla), sem naročila prvi kos in kmalu naslednjega in še enega …

Danes imam v omari vsaj 8 kreacij znamke Funky Feel in prav vsi kosi so še kot novi; oblačila ne izgubljajo oblike, so natančno zašita, se ne muckajo, barve so obstojne, poleg tega pa so, kot moja druga koža – mehka, udobna in zračna 🙂

Staša K.

Stranka

Simpatična, drugačna in predvsem zelo dobro sešita oblačila iz kakovostnih materialov.

Damjana M.

Stranka

Customer experience od a do ž odličen! Izjemna kreativnost, Tinina profesionalnost in odzivnost, kvaliteta materialov in dovršenost izdelkov. Ali je sploh še mogoče več na enem mestu? 🙂 Skratka top, Tina hvala – vaše izdelke toplo priporočam.

Maja K.

Stranka

Obožujem “Funky feel” oblačila, ker so nosljiva, udobna, natančno in kvalitetno zašita ter iz izvrstnih materialov. Nikoli se mi ob večkratnem pranju nič ne zabarva, zbledi ali kakorkoli poškoduje. Predvsem pa mi je všeč barvitost in igrivost tkanin ter krojev oblačil, zato jih nikoli ni dovolj :).

Nina Z.

Stranka

Hotela sem preštet koliko tvojih kosov imam v omari, pa mi ni uspelo… 😊
Odkar sem spoznala tvoje umetnije, me je minila volja po obiskih shopping centrov in pomerjanju. Nosim skoraj samo še tvoje kose, v katerih se vedno počutim enkratno!
Vsi pa sprašujejo…kje si to kupila? Od kje ti že spet ta lepa tunika? In jaz prav z veseljem povem kje te najdejo 😊
Nisem človek pisanja, sem pa tvoja zelllllo zadovoljna stanka!

Če bi pa morala z nekaj besedami napisati kaj me spominja na tebe in na tvoje izdelke…

Kvaliteta
Natančnost
Prilagodljivost
Udobje
Lepota

in ko vse to sešteješ … je to kar si želimo vsi.

Eva S.

Stranka

Ko sem prvič videla Funky izdelke, so mi bili takoj všeč, saj so ravno prav športni, lepi in modni. Pa seveda super udobni. Zato so me takoj prepričali.

Irena P.

Stranka

Udobni kosi v zelo atraktivnih barvah in vzorcih. Rada namreč nosim drugačna oblačila, ki jih sicer po trgovinah res težko najdem. Kvalitetna izdelava in materiali, ter dobri modeli pa so poskrbijo, da se redno vračam v Funky spletno trgovino.

Klavdija M.

Stranka